Juhlasali

juhlasali1

Järjestä juhlat itsellesi tai läheisillesi! Juhlasali taipuu moneksi: kuorot rakastavat salia, isot tai pienet pikkujoulut, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet onnistuvat. Häät juhlitaan vaikka orkesterin tahdissa ja tarjoilusta vastaa Ravintola Rinteen catering. Historiallisen rakennuksen ainutlaatuiset, remontoidut puitteet kruunaavat kaikkein tärkeimmänkin päivän.

Seminaarit, kokoukset, yritysten markkinointitapahtumat, ideariihet, workshopit ja työhyvinvointiin liittyvät tapahtumat, kaikki ne toteutuvat Juhlasalissa. Pöytäpaikkoja on 120:lle. Lounasravintolan palvelut on vieressä tai kaiken saa helposti talon cateringin kautta.

Järjestä konsertti, elokuva tai näytelmä juhlasalissa! Samettiverhojen takaa löytyy sähkökäyttöinen valkokangas ja voit vuokrata talolta projektorin, jolla näytät valokuvia tai muita kuvaesityksiä. Tuolirivi-paikkoja 350:lle osallistujalle. Juhlasalilla on tapahtumista kokemusta 80 vuotta, liity rohkeasti joukkoon!

juhlasali2

juhlasali3

juhlasali4

juhlasali5

Juhlasali 120/350 hlö

Paikkoja

120 pöytäpaikkaa.
350 istumapaikkaa.
Suurin sallittu määrä 350 henkilöä.

Tilassa

Piano, näyttämö, puhujanpönttö, valkokangas, pimennysverhot, säädettävä valaistus, liputusmahdollisuus sisällä ja ulkona.

Anniskelu

Ei anniskelua. Yksityistilaisuuksiin voi itse järjestää alkoholitarjoilun.

Hinta 2016

Tarjouksen mukaan.

350€ - 500€ osallistujamäärästä ja tilaisuuden kestosta riippuen. Lisäksi siivous ja kalusteiden asettelu, sovittavissa Ravintola Rinteen kanssa. Tarjouksen yhteydessä muut vuokraus-, varaus- ja peruutusehdot.

Vuokrattavissa

Valkoiset pellavakaitaliinat 50€ /tilaisuus.
Projektori 20€ /tilaisuus.

Catering

Ravintola Rinne

Muuta

Kukat: Karkkilan Kukkapuodista 20% alennus kukista ja kukkalaitteista,
puh. 09 - 22 55 30, Helsingintie 54, Karkkila.