Kokoukset

Tyylikäs palaveri - ilahtunut asiakas!

Kokoukset

Työväentalo tarjoaa historialliset, tyylikkäästi remontoidut puitteet seminaareihin, kokouksiiin ja palavereihin. Olemme käytettävissä ympäri vuoden, talossa on suosittu lounasravintola ja oma catering-palvelu. Parkkitilaa on runsaasti ja sijainti mitä parhain, Karkkilan keskustassa joen varrella. Kaikissa tiloissa on ilmainen Wi-Fi.

Isommatkin kokoukset järjestyvät Juhlasalissa. Pöytäpaikoille mahtuu luentojärjestyksessä 60 istujaa, molemmin puolin istuttaessa 120 henkilöä. Tuoliriveille saadaan 350 henkilöä kokoustamaan. Salissa on puhujanpönttö, sähkökäyttöinen valkokangas, ja talosta voi vuokrata projektorin esityksiä varten.

Ison kokouksen yhteydessä tarvitaan usein ryhmätyötiloja. Kabinetti (12 hlö), Kerhohuone (36 hlö), Ravintolasali (36 hlö) ja kesäisin Terassi (36 hlö) ovat mainioita tiloja tähänkin tarkoitukseen. Niissä järjestät myös mukavat kokoukset, palaverit, ideariihet ja workshopit.

Talon oma catering-palvelu tarjoaa palaveripaketit toiveesi mukaan: järjestä aamiaiskokous, lehdistölounas tai ideointi-illallinen. Haluat sitten tuoretta kahvia ja vastapaistettuja munkkeja, tai korvaat palaveripullat tuoreilla hedelmillä - Ravintola Rinteen catering toteuttaa!

Tutustu tiloihin sivuillamme ja ota yhteyttä!

juhlasali82

palaveri